fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

BYD thuisbatterij

Een toonaangevend merk dat hoogwaardige thuisbatterijen produceert is BYD. Een thuisbatterij van BYD onderscheidt zich door hoge duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties. Naast thuisaccu's maakt deze Chinese fabrikant ook elektrische wagens. Ontdek hier de volledige collectie van thuisbatterijen van het merk Build Your Dreams.


Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (BYD) batterij je nodig hebtVul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Wat kost een BYD thuisbatterij?

De prijs van de goedkoopste thuisbatterij van BYD bedraagt ongeveer € 2.600,-. De duurste BYD thuisbatterij kost € 6.000,-. De exacte prijs hangt voornamelijk af van de opslagcapaciteit.

Wat is de maximale capaciteit van een BYD thuisaccu?

De opslagcapaciteit is cruciaal voor de hoeveelheid energie die een thuisaccu kan opslaan. Hoe hoger de accucapaciteit, hoe beter. BYD biedt batterijen aan met een opslag van iets meer dan 5000 watt (5,1 kWh). Je kunt deze uitbreiden tot een maximale capaciteit van 22,1 kWh.

Met 5 kWh kun je de volgende toestellen gebruiken; Je kunt ongeveer 9 wasbeurten doen, of zo'n 100 uur werken op je laptop. Daarnaast is het mogelijk om tussen de 25 en 50 uur televisie te kijken, afhankelijk van het energieverbruik van je tv. Ook kun je 4 uur lang een vaatwasser gebruiken, afhankelijk van de energie-efficiëntie van het toestel. Verder kun je een 60 watt gloeilamp ongeveer 83 uur laten branden.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

BYD thuisbatterijen kopen

Je kunt jouw BYD of ander merk thuisbatterij kopen via Thuisbatterij België. Wij werken samen met verschillende installateurs en leveranciers, waardoor we je steeds de beste accu voor jouw situatie kunnen bieden. Het is steeds belangrijk dat de batterij geplaatst wordt door deskundige specialisten die erkend zijn door het merk om de installatie te verzorgen.

Voordelen

Elk merk onderscheidt zich met specifieke kenmerken en voordelen. Hier vind je een overzicht van de voordelen van de Build Your Dreams thuisbatterijen.

  • Groot ontladingsvermogen
  • Modulair (uit te breiden tussen 5 en 15 Kilowattuur)
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • 10 jaar garantie

Huawei thuisbatterij overzicht

Model

Capaciteit

Richtprijs

Header

BYD HVS 5.1

5,1 kWh

€2.600

BYD Battery-Box HVS 7.7

7,7 kWh

€3.780

BYD Battery-Box HVS 10.2

10,2 kWh

€4.900

BYD Battery-Box HVM 8.3

8,3 kWh

€3.700

BYD HVM 11.0

11 kWh

€4.900

BYD HVM 16.6

16,6 kWh

€7.090

BYD biedt een uitgebreid gamma aan thuisbatterijen, waaronder de populaire modellen uit de Battery-Box Premium reeks, zoals HVS en HVM. Deze zijn modulair en kunnen uitgebreid worden tot respectievelijk 12,8 kWh en 22,1 kWh. Deze batterijen gebruiken Lithium Ijzerfosfaat (LFP) technologie, wat ze niet alleen veiliger maakt, maar ook efficiënter in energieopslag en gebruik. De modellen die BYD aanbiedt zijn de BYD Battery-Box HVS en de BYD Battery-Box HVM.

Elk model is ontworpen om naadloos samen te werken met zowel 1-fase als 3-fase omvormers, en de beschermingsgraad van deze batterijen, IP55, zorgt ervoor dat ze stof- en spatwaterdicht zijn. Met een levensduur van duizenden laadcycli biedt BYD een stevige oplossing voor duurzame energieopslag thuis.

>