fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

SolarEdge thuisbatterij

Nadat het merk al jarenlang een van de marktleiders is op het gebied van zonnepanelen, is er inmiddels ook een breed aanbod aan SolarEdge batterijen. Als je kiest voor een SolarEdge thuisbatterij, zijn er meerdere productopties; voor 1-fase, 3-fase en noodstroomvoorziening product. Hieronder vind je de volledige collectie. Je kunt deze bij ons direct aankopen of door onze installateurs laten installeren.


Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (SolarEdge) batterij je nodig hebtVul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Wat is de prijs van een SolarEdge batterij?

De prijs van de goedkoopste thuisbatterij van BYD bedraagt ongeveer € 2.600,-. De duurste BYD thuisbatterij kost € 6.000,-. De exacte prijs hangt voornamelijk af van de opslagcapaciteit.

Wat is de maximale capaciteit van een SolarEdge thuisaccu?

Voor optimaal energiemanagement is het belangrijk dat je voldoende capaciteit hebt om je zonne-energie op te slaan. De keuzes zijn in het geval van SolarEdge redelijk beperkt. Je hebt namelijk de keuze tussen 4,6 kWh of 10 kWh.

Wel is het zo dat je meerdere batterijen kunt koppelen om alsnog de ideale capaciteit te kunnen bereiken.

Wat kun je met 5 kWh? Je kunt ongeveer 83 uur een 60 watt gloeilamp laten branden. Daarnaast kun je tussen de 25 en 50 uur televisie kijken, afhankelijk van het energieverbruik van je televisie. Verder is het mogelijk om 4 uur gebruik te maken van een vaatwasser, afhankelijk van de energie-efficiëntie van het apparaat. Ook kun je ongeveer 9 wasbeurten uitvoeren. Tot slot kun je circa 100 uur werken op je laptop.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

SolarEdge thuisbatterijen kopen

Is een SolarEdge batterij perfect voor jouw energieopslag? Het merk is betrouwbaar en staat bekend om de hoge prestaties. Je kunt deze thuisbatterij direct kopen via onze website. Wil je ook dat wij de installatie voorzien? Hou er dan rekening mee dat hier nog extra kosten bij komen. Al onze installateurs beschikken over de nodige keurmerken waaraan een elektricien moet voldoen.

Voordelen

Elk merk onderscheidt zich door specifieke kenmerken en voordelen. Hier vind je een overzicht van de voordelen van de Build Your Dreams thuisbatterijen.

  • Werkt nauwkeurig samen met SolarEdge omvormers
  • 10 jaar garantie (vergelijkbaar met andere thuisbatterij merken)
  • Kan snel ontladen
  • Noodstroom hub niet verkrijgbaar in België

SolarEdge thuisbatterij overzicht

Model

Capaciteit

Richtprijs

Header

SolarEdge Home 4,6 kWh Low Voltage

4,6 kWh

€3.100

SolarEdge Home 10 kWh

10 kWh

€7.600

In tegenstelling tot veel andere merken maken de thuisbatterijen van SolarEdge gebruik van Lithium Ion technologie. Dit zorgt ervoor dat deze heel effectief is in zowel energieopslag als energiebeheer. Het alternatief voor Lithium Ion is Lithium Ijzerfosfaat. Beide technologieën hebben hun eigen voor- en nadelen.

Als je prestaties en betrouwbaarheid belangrijk vindt in de keuze voor een thuisbatterij, zit je met SolarEdge altijd goed. Helaas is de batterij in België nog niet te gebruiken als back-up stroom. Mocht dit een belangrijk onderdeel zijn dan is een BYD batterij een goed alternatief. BYD wordt gemaakt in China, terwijl SolarEdge een Israëlisch merk is, dat geproduceerd wordt in Amerika.

>