fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

Huawei thuisbatterij

Een merk dat een van de beste thuisbatterijen op de markt aanbiedt, is Huawei. Een Huawei thuisbatterij staat garant voor een lange levensduur, gunstige kenmerken en uitstekende kwaliteit. Om zeker te zijn dat de batterij correct wordt geïnstalleerd en je recht op garantie behoudt, is het belangrijk dat de installatie door een erkende Huawei installateur gebeurt.


Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (Huawei) batterij je nodig hebtVul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Wat is de prijs van een Huawei thuisbatterij?

Het voordeligste model thuisbatterij van Huawei kost ongeveer € 3.400,-. Het duurste model Huawei thuisbatterij kost € 7.900,-. De exacte prijs hangt voornamelijk af van de opslagcapaciteit.

Wat is de maximale capaciteit van een Huawei thuisbatterij?

De batterijcapaciteit start vanaf 5 kWh. Het grootste model heeft een opslagcapaciteit van 15 kWh. Met 5 kWh kun je de volgende apparaten gebruiken:

  • Een gloeilamp van 60 watt, 83 uur laten branden
  • Tussen de 25 - 50 uur televisie kijken (afhankelijk van het energieverbruik van jouw TV)
  • 4 uur lang de vaatwasser gebruiken (schatting op basis van hoe energiezuinig jouw apparaat is)
  • Ongeveer 100 uur lang op je laptop werken
  • +- 9 wasbeurten draaien 

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

Huawei thuisbatterij kopen

Wil jij een Huawei thuisbatterij kopen? Dat kan! Via ThuisbatterijBelgië.be vraag je eenvoudig offertes aan voor de aanschaf en installatie van thuisbatterijen van meer dan 10 verschillende merken. Onze specialisten kijken vrijblijvend met je mee naar jouw energiegebruik om te zorgen dat jij de ideale thuisbatterij installatie krijgt. Een Huawei thuisbatterij kopen doe je via ThuisbatterijBelgië.be, het grootste platform voor de opslag van zonne-energie!

Voordelen

Elk merk heeft eigen kenmerken en eigenschappen. Hieronder vind je een overzicht van de voordelen van de Huawei thuisbatterij. Zodra Huawei nieuwe producten lanceert, zullen wij de voordelen weer updaten.

  • Groot ontladingsvermogen
  • Modulair (uit te breiden tussen 5 en 15 Kilowattuur)
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • 10 jaar garantie

Huawei thuisbatterij overzicht

Model

Capaciteit

Richtprijs

Header

Huawei Luna 2000 5 kWh

€3.400

Huawei Luna 2000 10 kWh

10 kWh

€5.800

Huawei Luna 2000 15 kWh

15 kWh

€7.900

Huawei is een belangrijke speler in de wereld van duurzaamheid. Naast de hoge kwaliteit zonnepanelen produceren ze nu ook al een aantal jaar een eigen lijn aan thuisaccu’s, namelijk de Huawei Luna 2000, met een opslagcapaciteit van 5 kWh, 10 kWh, of 15 kWh.

Het fijne aan de Huawei thuisbatterij is dat deze geschikt is voor zowel 1-fase als 3-fase omvormers. Alle thuisaccu’s van Huawei zijn van het type Lithium IJzerfosfaat. Deze brengen een hoge efficiëntie met zich mee maar zijn ook het meest veilige type thuisaccu op de markt. Ieder model komt met een IP-klasse van IP66. De Huawei thuisbatterij is dus waterbestendig! Het aantal laadcycli voor alle modellen is minimaal 6.000. Dit geldt voor alle drie de modellen: de 5 kWh, de 10 kWh en de 15 kWh.

>