fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

Enphase thuisbatterij

Naast dat Enphase verantwoordelijk is voor een van de beste omvormers voor zonnepanelen, is het bedrijf ook een koploper op het vlak van thuisbatterijen. De Enphase batterijen zijn beschikbaar in verschillende varianten. Zowel huishoudens die nood hebben aan een lage of juist een hoge opslagcapaciteit kunnen bij Enphase terecht. Bekijk hieronder de volledige collectie Enphase thuisbatterijen.


Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (BYD) batterij je nodig hebtVul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

Wat kost een Enphase thuisbatterij?

De prijs van de goedkoopste thuisbatterij van Enphase bedraagt ongeveer € 2.280,-. De duurste Enphase batterij kost € 5.760,-. Het goedkopere model heeft een capaciteit van 3,5 kilowattuur en het duurdere model 10,5 kWh.

Het is mogelijk om meerdere batterijen aan elkaar te schakelen om de opslag nog meer te verhogen.

Enphase batterij kopen

Op zoek naar een Enphase batterij voor jouw energieopslag? De specialisten van Thuisbatterij België kunnen je hierbij helpen. Enphase is een absoluut A-merk op het gebied van zonne-energie. De accu's van Enphase hebben dan ook meerdere unieke voordelen.

  • Kan goed tegen extreme temperaturen, zowel koude als hete temperaturen
  • Extra veilig dankzij het gebruik van laagspanningsgelijkstroom
  • Continu gratis software-updates voor nog betere prestaties
  • Garantie van 15 jaar

Met stijgende energieprijzen wordt het steeds aantrekkelijker en de roep om duurzame oplossingen wordt steeds interessanter om te investeren in een thuisbatterij. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar merk dat zijn sporen al verdiend heeft in deze markt dan is Enphase een uitstekende keuze. Batterijen van Enphase zijn ontworpen om het meeste uit jouw zonnepanelen te halen, ongeacht hoeveel je er hebt! Dit merk is de enige die meer dan 10 jaar garantie geeft (namelijk 15 jaar) wanneer je een thuisbatterij koopt.

Bij een Enphase thuisbatterij hoort ook toegang tot de speciale Enphase app. Hierin heb je op elk moment inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen en thuisbatterij. Doordat Enphase enkel LFP-batterijen produceert, hoef je je geen zorgen te maken om het veiligheidsaspect. In tegenstelling tot lithium-ionbatterijen zijn deze namelijk veel beter bestand tegen oververhitting.

De twee populairste modellen op dit moment zijn de 'Enphase IQ Encharge 3T' en de 'IQ Encharge 10T'. Verwachting is dat het aanbod in de toekomst nog zal worden uitgebreid. Goed om te weten: alle batterijen van Enphase kunnen ook gebruikt worden als noodstroomvoorziening. Als er namelijk een storing plaatsvindt, zal het systeem automatisch overgaan op levering door de thuisbatterij. Hierdoor blijven je essentiële apparaten werken.

Heb jij interesse in een Enphase energieopslagsysteem? Neem contact met ons op en we kijken graag met je mee naar de beste oplossing.

>