fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

Pylontech thuisbatterij

Pylontech, een Chinese fabrikant van lithium-ijzerfosfaat thuisbatterijen, biedt volledig modulaire systemen. Dit betekent dat je de hoeveelheid zonne-energie die je maximaal kunt opslaan eenvoudig kunt uitbreiden door modules toe te voegen. De populaire modellen Force H1 en Force L1 starten bijvoorbeeld vanaf 7,1 kilowattuur en kunnen uitgebreid worden tot maar liefst 24,86 kilowattuur. Deze flexibiliteit maakt de Pylontech thuisbatterijen geschikt voor zowel particulieren als zakelijke / industriële toepassingen.


Sommige modellen zijn 3-fase thuisbatterijen, terwijl de L1-batterijen 1-fase zijn. Onze partners zijn erkende Pylontech-installateurs en kunnen deze thuisbatterijen dus bij u thuis installeren met behoud van product- en installatiegarantie.


Op basis van jouw woonsituatie kijken we graag met je mee welke (Pylontech) thuisaccu het meest geschikt is. Vul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen

Pylontech thuisbatterij overzicht

Model

Capaciteit

Richtprijs (excl. installatie)

Header

Force H1

vanaf 7,10 kWh

vanaf €3.000

Force H2

vanaf 7,10 kWh

vanaf €3.000

Force L1

vanaf 7,10 kWh

vanaf €2.900

Consumenten die nog niet bekend zijn met dit merk kunnen sceptisch zijn over het feit dat Pylontech thuisbatterijen in China geproduceerd worden. Dit is echter niet gerechtvaardigd. Aziatische landen zijn de afgelopen 5 jaar sterk verbeterd in het produceren van zowel zonnepanelen als thuisbatterijen. Een Pylontech thuisbatterij behoort tot de absolute A-klasse van thuisaccu’s.

Een thuisbatterij van Pylontech heeft meestal een IP-rating van 55. Dit betekent dat het spuitwaterdicht is en dus tegen bepaalde hoeveelheden water kan. Een nadeel van dit merk is dat je bij Pylontech ‘slechts’ 7 jaar garantie krijgt, terwijl dit bij de meeste andere merken 10 jaar is. Desalniettemin hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de batterijen. Ze gaan namelijk minimaal 6.000 laadcycli mee, wat uitstekend is.

Pylontech thuisbatterij kopen?

Een Pylontech thuisbatterij koopt u natuurlijk via het grootste thuisaccuplatform van België! Dankzij onze samenwerkingen met installateurs uit het hele land kunnen we altijd leveren en installeren tegen de scherpste prijs. Bovendien werken we alleen samen met installateurs die ervaring hebben met batterijen van dit merk.

Voordat u besluit een Pylontech thuisbatterij aan te schaffen, wilt u zeker weten of er geen beter alternatief is. Onze vakmensen rekenen dit graag voor u uit.

Voordelen

Hieronder sommen we de grootste voordelen op van Pylontech en haar producten.

  • 1-fase en 3-fase accu’s beschikbaar
  • Ook geschikt voor industriële toepassingen waar een hogere stroomopslag nodig is
  • De H1, H2 en L1 productlijnen zijn simpel uit te breiden

Wat is de huidige Pylontech thuisbatterij prijs?

De Pylontech thuisbatterij prijs start bij €835,- en kan oplopen tot €9.800,-. Omdat de thuisaccu’s modulair zijn, kan de prijs nog hoger uitvallen als u verschillende accu’s aan elkaar koppelt.

Wat is de maximale capaciteit van een Pylontech thuisbatterij?

De minimale capaciteit is 2,4 kWh, terwijl sommige modellen uit te breiden zijn tot een maximum van 76,8 kilowattuur.

>