fbpx

Missie & Visie

Net als ieder bedrijf zijn we niet zomaar begonnen met ons platform. ThuisbatterijBelgië is ontstaan uit een specifieke missie en een visie. Deze dragen we graag uit en lichten we ook toe. Naast onze bedrijfsmissie en visie hebben we ook een motto:

‘Energie van Vandaag, Comfort voor Morgen’

Onze missie

"ThuisbatterijBelgië streeft ernaar de leidende partner te zijn in de transitie naar duurzame energie voor huiseigenaren, door het aanbieden van betrouwbaar voor iedereen in Nederland."

Bij ThuisbatterijBelgië is het onze missie om het startpunt te zijn in de klantreis van duurzame consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een thuisbatterij. We willen huiseigenaren helpen met toegankelijke, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen voor energieopslag. 

Elke dag zetten wij ons in voor het bieden van uitgebreide informatie, transparante offertes en kwalitatieve service, zodat onze klanten de best mogelijke keuze kunnen maken voor hun energiebehoeften. Ons doel is om iedere Belg te helpen bij het zetten van een stap richting een groene en zelfvoorzienende toekomst.

Onze visie

"Vooroplopen in de Nederlandse energierevolutie door het advies en kennis rondom thuisbatterijen toegankelijker en begrijpelijker te maken"

Onze visie is om een sleutelrol te spelen in de energietransitie van Nederland door het bevorderen van de adoptie van thuisbatterijen.

Wij geloven dat door het vergroten van de toegankelijkheid en betaalbaarheid van thuisbatterijen, we een significante bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van de koolstofvoetafdruk van huishoudens en het verhogen van hun energieonafhankelijkheid. 

We willen een toekomst creëren waarin 'Energie van Vandaag, Comfort voor Morgen' niet alleen ons motto is, maar een realiteit voor iedere Belg. 

Wat anderen over ons zeggen:

Fleur uit Haarlem

J. Gommers uit Assen

Thom IJben uit Hoorn

Mevr. Lievers uit Best

>